tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hanna meni, Saana tuli

Kävin juuri vilkuttamassa hyvästit Hannalle, joka oli ehtinyt toimia vapaaehtoisena Rufisquessa puolisen vuotta. Aika tuntuu laukkaavan täällä ihan omaa tahtiaan. Tuntuu, että vastahan tänne on tultu. Toisaalta kuukausi täällä on jo oltu.

Tätä tekstiä muuten naputtelee uusi vapaaehtoinen Saana. Huomenna on tarkoitus pakata laukut ja lähteä järjestämään toimintaa Fimelassa. Luvassa on ainakin tällä hetkellä Woomalin tiedotuslehden suunnittelua, kesäleirin järjestelyä sekä viikoittaisia partioaktiviteetteja.

Oma partiopolkuni alkoi vuonna 1993 Vetelin Koskenkävijöissä, Keski-Pohjanmaalla. Taidan SP:n kirjoissa edelleenkin edustaa vanhaa lippukuntaani, sillä mitäs sitä nyt tuttua ja turvallista vaihtamaan, vaikka asuinpaikkakunta muuttuu.

Senegalia ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta eiköhän se tässä yhdeksän kuukauden kuluessa ehdi tutuksi käydä.

Loppuun vielä kuva minun ja Hannan vallanvaihdosta. Viestikapulana toimi kierrätyshengessä musta roskapussi, jotka ovat varsinaisia kiusankappaleita ympäristölle täällä.

1 kommentti:

  1. Heippa! Haluaisin kysyä sulta juttua piirilehteen, mutta en tiedä mistä löytäisin sun yhteystiedot. Otatko muhun yhteyttä, sposti löytyy Pohjanmaan sivuilta. Terv. Tiia

    VastaaPoista