torstai 9. lokakuuta 2014

Woomal-kuulumisia lippukunnille


Onko sinulla jo Woomal 2-merkki? Merkin voit hankkia ennen hankkeen loppua, nyt hintaan 3 euroa kappale! Merkin voi ostaa myös tukitarkoituksessa. Kannattaa laittaa lippukunnan merkkitilaus yhteen lomakkeeseen, sillä tilatessasi 10 merkkiä saat yhden kaupan päälle.

Woomal 2 –merkki kertoo panoksestasi ympäristökysymysten ratkaisemiseksi yhteistyössä senegalilaisten partiolaisten kanssa. Merkin värit on valittu senegalilaisen kumppanijärjestön värien mukaan (vaaleansininen partiopaita ja violetti huivi) ja siinä näkyy Senegalissa yleisesti kasvava baobab-puu. Ostaessasi merkin olet mielellään suorittanut Woomal 2-aktiviteetteja.
Merkkien tilauslomake: woomal.partio.fi/osallistu/woomal-merkit

Begee! on ohjelmapaketti, joka tarjoaa välineitä erilaisuuden, kulttuurierojen ja ympäristöaiheiden pohtimiseen partiossa. Paketista löytyy aktiviteetteja kololle, mutta Begee antaa ideoita myös festarin järjestämiseen ja toiminnallisen valokuvanäyttelyn sekä videoiden avulla pääsee paremmin tutustumaan senegalilaiseen partiotoimintaan. Rikasta kaikkien ikäryhmien kokouksia uusilla monipuolisilla aktiviteeteilla.

Begee-vihko on lähetetty lippukunnille ja sen voi ladata netistä:
woomal.partio.fi/ohjelmat-ja-aktiviteetit/begee/

Kuvassa rufisquelainen partiolainen Ablayemessi Messi, joka osallistuu aktiivisesti Woomal-hankkeeseen. Hän toivoo kirjekavereita suomalaisista partiolaisista. Yhteydenotot: woomal@partio.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti