torstai 22. marraskuuta 2012

Yaakaar-jamboree
Tervetuloa juhlavuoden Jamboreelle Senegaliin!


Senegalin jamboree on täynnä afrikkalaisia rytmejä, kulttuurien kohtaamisia ja ripaus eksotiikkaa. Leirin nimi on YAAKAAR ja sen teemana on “partiolaisuus, rauha ja ympäristö”. Leiri järjestetään Dakarissa 25.-30.12, kiinnostaisiko sinua viettää erilainen joululoma? Ennen leiriä (21-24.12) voit osallistua joko Home Hospitalityyn senegalilaisessa perheeessä. Voit myös olla osa kansainvälistä staabia, tuo osaamisesi leirille!


Leirille odotetaan noin 1000 osallistujaa, ja sinne on kutsuttu senegalilaisten lisäksi partiolaisia Euroopasta (Sveitsi, Ranska, Espanja, Luxemburg ja Suomi) sekä muista Länsi-Afrikan maista. Pääosa leiriläisistä on kuitenkin afrikkalaisia, joten luvassa on autenttinen leirikokemus! Mukaan tarvitset hiukan seikkailumieltä, avarakatseisuutta ja perusleirivarusteet. Leirin hinta on 50 euroa.

Katso alustava leiriohjelma tästä!


Ehdotus Home Hospitality-ohjelmasta
Home Hospitality 35 euroa
Muutoksia voidaan tehdä toiveiden mukaan.

Pe 21.12 saapuminen
La 22.12 vierailu Lac Rose
Su 23.12 vierailu Ile de Gorée
Ma 24.12 Dakarin biitsi (esim. Ile de Ngor), Dakarin markkinat

Valmistautuminen?
Terveys?
Perusrokotusten lisäksi pitää tarkistaa meningokokin, lavantaudin, hepatiitti A+B, keltakuumeen voimassaolo sekä hankkia tarvittavat tehosterokotukset ja malarian estolääkitys. 
Viisumi?
Alle kolmen kuukauden matkalle Senegaliin Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia. Passin tulee olla voimassa kolme kuukautta matkan jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Ilmoittautua voi milloin vain! Lähetä vain nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Allergioita ei voida ottaa huomioon, sillä kaikille tehdään vain yhtä ruokalajia.
Jos on mitä vain kysyttävää leiristä, ota yhteyttä Anuun: anu.pakarinen@partio.fi. 

Huom! Tämä ei ole SP:n virallinen leiri, vaan SP:n suosittelema omatoimimatka. Matkavaraukset ja maksut hoidetaan itse. Olen Senegalissa, joten voin auttaa tarvittaessa käytännön asioissa.

Tässä fiilistelyyn yksi tämän hetken kuumimmista hiteistä, Aida Samb: Lula Nex


2 kommenttia:

  1. Mitkä ovat leirin kustannukset osallistujalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leirin kustannukset osallistujalle ovat: matkat, vakuutus ja tarvittavat rokotukset. Leirimaksu on max. 50 euroa.

      Poista