keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Lähde Senegaliin elämäsi partioleirille

Seuraava Woomal-leiri järjestetään Senegalissa 5-20.8.2014. Leirille ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat ennakkoluulottomat, seikkailunhaluiset partiolaiset!
leirikuva
Haluaisitko kokea itse afrikkalaisen leirin tunnelman? Partioleiri Senegalissa on kaikkea muuta mihin olet Suomessa tai Euroopassa tottunut! Woomal-leiri on työleiri, jolla tehdään palvelutehtävä paikallisen yhteisön hyväksi. Edellisillä leireillä on muun muassa istutettu puita, mangrovea ja osallistuttu koulutuskeskuksen rakentamiseen. Vuonna 2014 juhlitaan myös Wergujaram-hankkeen 25-vuotisjuhlaa, joka näkyy varmasti leirin ohjelmassa.
leirikuva2
Oletko valmis tarttumaan kuokkaan tai vasaraan ja tekemään hyvän työn Senegalissa? Samalla pääset maistamaan senegalilaista ruokaa, kokemaan vieraanvaraisuuden ja tutustumaan afrikkalaiseen rummutukseen iltanuotiolla. Leirillä toimitaan sekavartioissa, ja uusia ystävyyksiä solmitaan yli kielimuurien.
leirikuva3
Leirinjohtaja on kahdella Woomal-leirillä käynyt konkari Tapio Värri, häneltä voi kysyä lisätietoja ja staabiin ilmoittautuminen on myös käynnissä: tapio.varri@gmail.com
ouzinin_kanssa_kilkkeella
Leirin hinta on 1630 euroa. Ilmoittautuminen jatkuu 15.1.2014 asti, mutta ilmoittaudu mukaan vaikka heti: https://spfs.clubonweb.com/book/20830 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti