perjantai 13. syyskuuta 2013

Begee!

Oletko koskaan maistanut ataya-teetä? Haluaisitko kokeilla kuinka djembe-rumpuja soitetaan tai kokea kuinka tanssitaan Saharan eteläpuolella? Onko sinulla tarpeetonta tavaraa, jonka mielelläsi vaihtaisit jonkun toisen muka-turhaan tavaraan? Osallistu eri työpajoihin oman mielenkiintosi mukaan ja tutustu senegalilaisiin Woomal-kasvoihin Edith Diattaan ja Awa Sadioon.

Kehy-viikon kunniaksi Afrikan rytmit rantautuvat Helsinkiin 16.9. Begee!-festareiden muodossa Nuorten toimintakeskus Happeen (Sörnäisten rantatie 31) klo 17 eteenpäin.
Tapahtuma on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtumaan täällä.


Saavu, pukeudu, elä, tanssi ja tunne Afrikan syleily keskellä Helsinkiä! Voit tulla hetkeksi kurkistamaan ja haistelemaan menoa, tai viettää koko illan afrikkalaisissa tunnelmissa. Alla olevalla videolla näet esimakua Malickin ja Liinan pitämistä sabar-tanssityöpajoista. Saavu paikalle ajoissa, jotta ehdit työpajoihin mukaan. Mm. djembe-työpajoihin voidaan ottaa mukaan vain rajoitettu määrä osallistujia.

 

Työpajoissa käsitellään mielenkiintoisia teemoja, mihin sinä osallistuisit mieluiten?

  • Djembe- ja tanssityöpajat (à 25 min) klo 17-20
  • Biojätepussin taittelupaja
  • Korupaja senegalilaisittain
  • Interaktiivinen valokuvanäyttely
  • Tukanletityspiste
  • Kirje Senegaliin
  • Mielipidebarometri
  • Ympäristölupaukset
Lisäksi voit katsoa videoita Senegalista, maistella senegalilaista ruokaa, osallistua ataya-teeseremoniaan ja tehdä uusia löytyjä vaihtotorilla.

Anna tavaran kiertää, osallistu vaihtotorille!

Vaihtotorille voit tuoda tavarasi, joille ei ole enää käyttöä. Onko sinulla turhia vaatteita, kirjoja, musiikkia tai retkeilytarvikkeita? Sinun turha tavarasi voi olla toiselle tärkeä löytö. Näin tavara kiertää, löytää uuden tarkoituksen ja luonto säästyy jätteeltä.

Festari huipentuu Mama African konserttiin klo 20! 

Mama Africa keikkailee


Kohderyhmä ja järjestäjät

Tapahtuma on suunnattu 15-20 -vuotiaille nuorille, niin partiolaisille kuin ei-vielä-partiolaisille, kuin muillekin mukaan haluaville. Ikäraja on vain suuntaa-antava. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtuman järjestää Woomal2-projektiryhmä ja se toteutetaan ulkoministeriön viestintä- ja kehityskasvatustuella. 

Järjestäjiin saa yhteyden helpoiten sähköpostilla: woomal@partio.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti