maanantai 30. syyskuuta 2013

Lippukuntaterveiset

Woomal-lippukuntaterveiset on lähetty paperisena A4-tiedotteena lippukuntapostin mukana. Se kiinnitetään kolon seinälle Woomal-julistepohjaan. Jos lippukunnaltasi puuttuu Woomal-julistepohja, ota yhteyttä projektiryhmään.

Toimintaa, begee!

Senegalilaiset tytöt vierailevat parhaillaan Suomessa! Helsingissä järjestettiin nuorten ilmaistapahtuma Begee-festari, ja tytöt ihmettelivät hauskaa senegalilaista menoa Helsingissä. Jotta kaikki pääsisivät mukaan festaritunnelmiin, loppusyksystä Begee-ohjelmapaketti rantautuu myös lippukuntiin.

Kouluvierailuilla Edith ja Awa ovat keskustelleet Senegalin kulttuurista, koulujärjestelmästä ja muista esille nousseista aiheista. Onko sinulla kysymyksiä tytöille? Keskustelua voi jatkaa vaikka Facebookissa (facebook.com/woomal). Lisäksi vartiosi voi kirjoittaa kirjeen Senegaliin, ota yhteyttä: woomal@partio.fi


Leirielämää ja telttoja!

Kuvassa on pieni leiriläinen Jappalante-leirillä 2012. Jappalante-leiri järjestetään vuosittaisten sateiden aiheuttamista tulvista kärsineiden alueiden lapsille. Tulvaleiri tarjoaa heille paikan, missä saavat olla ilman huolia, joten leiri tuo hymyn takaisin lasten huulille.
Tänäkin vuonna Senegalin partiolaiset järjestävät Jappalante 2013 -leirin Suomen Partiolaisten tuella. Leirielämää vaikeuttaa kuitenkin materiaalin puute. Ensimmäinen lahjoitettu Niger-teltta lähti syyskuun alussa Senegaliin, kiitos Helsingfors KFUK/M Scouter!



Onko lippukunnallasi ylimääräisiä, ehjiä telttoja? Telttojen avulla Senegalin partiolaiset pääsisivät myös leireilemään, ota yhteyttä woomal@partio.fi


Woomal-leirille Senegaliin!

Haluaisitko kokea itse afrikkalaisen leirin tunnelman? Partioleiri Senegalissa on kaikkea muuta mihin olet Suomessa tai Euroopassa tottunut! Woomal-leiri on työleiri, jolla tehdään palvelutehtävä paikallisen yhteisön hyväksi. Edellisillä leireillä on muun muassa istutettu puita, mangrovea ja osallistuttu koulutuskeskuksen rakentamiseen. Vuonna 2014 juhlitaan myös Wergujaram-hankkeen 25-vuotisjuhlaa, joka näkyy varmasti leirin ohjelmassa. Oletko valmis tarttumaan kuokkaan tai vasaraan ja tekemään hyvän työn Senegalissa? Samalla pääset maistamaan senegalilaista ruokaa, kokemaan vieraanvaraisuuden ja tutustumaan afrikkalaiseen rummutukseen iltanuotiolla.

Leirinjohtaja on kahdella Woomal-leirillä käynyt konkari Tapio Värri. Leiri järjestetään elokuussa 2014. Tule mukaan, lisätiedot: tapio.varri@gmail.com


Woomal 2 online!

Oletko jo vieraillut Woomalin nettisivuilla  (woomal.partio.fi) ja ottanut uudet ohjelmavinkit talteen?

Uusimmat Woomal-kuulumiset löydät Facebookista (facebook.com/woomal)

Senegalissa kuvatut videot löytyvät Youtubesta!
youtube.com/partioscout -> ”Woomal 2” –alkuiset videot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti